Telefonski sistem za mala preduzeća

MyPBX SOHO

 

Idealan za manje kancelarije i preduzeća sa manje od 30 korisnika, MyPBX SOHO je priuštiv, ali hibridni IP PBX sa svim integrisanim funkcijama i podrškom za priključenje ISDN BRI i PSTN-a, pružajući tako isplativo rešenje za Vaše poslovanje.

 

MyPBX Standard

 

MyPBX Standard poseduje funkcije bez premca za mala i srednja preduzeća (do čak 100 korisnika) po konkurentnoj ceni sa neuporedivom stabilnošću i jednostavnošću. On poseduje razne kombinacije telefonskih priključaka, te tako olakšava migraciju na VoIP.

 

MyPBX Pro

 

MyPBX Pro je 1U rek montažni IP PBX za do čak 100 korisnika. Interno, on podržava pristup ISDN BRI, PSTN, GSM/UMTS i VoIP mrežama. Visoke performanse, stabilnost i kompatibilnost, u kombinaciji sa bogatim funkcijama čine da MyPBX Pro perfektno  odgovara Vašim poslovnim komunikacijama.

 

MyPBX U300

 

MyPBX U300 se može pohvaliti sa integrisanim PRI (E1/T1/J1) priključkom i 2 FXS priključka u jednom kompaktnom sistemu, tako omogućavajući veću gustinu trunk linija za kancelarije koje koriste E1 PRI signalizaciju. Ovaj sistem podržava do čak 100 korisnika i 50 istovremenih razgovora. Takođe se može koristiti kao kapija sa starim(legacy) PBX sistemima u aplikacijama.

 

MyPBX Enterprise

 

MyPBX Enterprise je radna mašina dizajnirana za kompanije kojima je potrebno do 60 istovremenih razgovora i 300 korisnika. Sistem podržava PSTN, ISDN PRI/BRI linije, GSM/UMTS mreže i VoIP. Sa opcijom za priključenje hard diska, može da podrži konstantno snimanje razgovora (evidenciju poziva). MyPBX Enterprise je zaista neprikosnoven po pitanju funkcija koje pruža.

 

MyPBX U520

 

MyPBX U520 je kompanijski profilisano rešenje dizajnirano za kancelarije sa do 300 korisnika, podrškom za 80 istovremenih razgovora. Može se pohvaliti što poseduje 2 integrisana PRI (E1/T1/J1) priključka i 16 telefonskih priključaka sa PSTN, ISDN BRI i GSM/UMTS  podrškom. Tako U520 uparuje VoIP sa tradicionalnim telefonskim linijama i nudi skalabilnost, visoku dostupnost, umanjenje troškova, pojednostavljenu podršku  i održavanje.