Yeastar Linkus Mobilni Klijent

Povežite nas bilo gde bilo kad


 

 

 

 

 

 

Ostanite povezani i radite bilo gde

Linkus integriše iOS & Android mobilne telefone sa VoIP PBX-om Yeastar S-Serije i poboljšava efikasnost sa doslednim iskustvom unutar kancelarije. Nikad nećete propustiti poziv dok radite van kancelarije. I umanjite troškove mobilnih poziva sa VoIP telefonskim pozivima kroz PBX preduzeća.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ponesite svoj lokal sa sobom

Vaš lokal u firmi Vas prati kada ste u pokretu. Radnici u pokretu će imati koristi zbog dostupnosti preko jednog broja koji drži broj mobilnog u privatnosti i ima momentalni pristup preduzeću i ličnim kontaktima.

 

 

 

Konsolidovana saradnja

Lista lokala omogućava korisniku uvid u imenik preduzeća. korisnik može videti da li je kolega dostupan za poziv i može prebaciti vezu u prisustvu ili na slepo u toku razgovora.

Poboljšanje VoIP komunikacija putem CallKit-a

Pozivi putim Linkus-a će funkcionisati isto kao i standardni telefonski pozivi zahvaljućući CallKit podršci na iOS 10.
Umesto osnovnog banera za upozorenje, korisnikov telefon će sada prikazivati standardni korisnički interfejs iOS-a. Vaši pozivi će sada imati veći prioritet i manje smetnji.

 

Pametan dizajn i lak za upotrebu

Linkus je dizajniran da korisniku obezbedi što pogodnije iskustvo prilinom obavljanja poziva.

Prilikom biranja, podudaraće se sa odgovarajućim brojem iz istorije poziva. On takođe pamti poslednje destinacije prebacivanih poziva tako da korisnik momentalno može da ih izabere.

 

 

 
Linkus Datasheet Linkus Android Edition User Manual Linkus iPhone Edition User Manual